Кримінал

На Чернігівщині викрили молодиків, які жорстоко вбили чоловіка (Фото)

Оперативники кримінальної поліції Срібного, Прилук і Головного управління Національної поліції в Чернігівській області протягом доби розкрили вбивство на Срібнянщині, вирахувавши та затримавши молодиків, які жорстоко позбавили життя чоловіка.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

До Срібнянського відділення поліції ГУНП у Чернігівській області звернувся житель одного з сіл району з повідомленням про виявлення тіла односельця з тілесними ушкодженнями кримінального характеру.

На місце події негайно прибули місцева та обласна слідчо-оперативні група на чолі з керівництвом та колегами з прокуратури.

Оперативники опитали сусідів, провели подворові обходи та встановила коло знайомств загиблого. Перевіряючи підобліковий елемент, поліція зацікавилася особою молодика, який вже мав проблеми із законом через те, що після вживання алкоголю проявляв агресію до земляків. Оперативне чуття не підвело поліцейських.

PM296image003Спільна робота кримінальної поліції Срібнянщини та Прилук, координована Головним управлінням Національної поліції в Чернігівській області, дала свої результати – і протягом доби злочин було розкрито. Підозрюваний розповів про спільника, разом із яким після випивки у місцевому кафе пішли до односельця й до смерті побили того. Про причину такої агресії молодики нічого сказати так і не змогли.

Під час слідчого експерименту вилучено речові докази, які вказують на причетність підозрюваних до злочину. Обоє молодики затримані до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 пунктом 12 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) – карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Триває досудове розслідування.

 

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button