Кримінал

На Чернігівщині викрили незаконний продаж фальсифікованих цигарок

У двох торгівельних точках співробітники Прилуцького районного відділу поліції вилучили більше 250 пачок цигарок без марок акцизного податку. Загальна вартість вилученого тютюнового фальсифікату становить понад 15 тисяч гривень. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

У ході проведення заходів спрямованих на протидію нелегальному ринку підакцизної продукції правоохоронці виявили факт незаконного продажу безакцизних товарів тютюнової продукцію у одному із кіосків у Прилуках та магазині на території Сухополов’янської громади.

Загалом з місця реалізації правоохоронці вилучили 252 пачки цигарок різних брендів без марок акцизного збору.

На правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за частиною 1 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі). За таке правопорушення передбачений штраф від 3400 до 10 200 гривень з конфіскацією предметів торгівлі.

Адмінматеріали поліцейські скерували разом із вилученим товаром до суду.

«Поліцейські продовжують перевіряти торгівельні галузі на предмет незаконної реалізації підакцизних товарів. Такі відпрацювання відбуваються на постійній основі.

При наявності будь-якої інформації про незаконний продаж підакцизної продукції, відразу повідомляйте на лінію 102. Анонімність гарантуємо», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button