Кримінал

На Чернігівщині викрили незаконну порубку майже 150 молодих новорічних дерев

Поліцейські відділення № 4 (м. Носівка) Ніжинського райуправління поліції вилучили заготовлені зловмисником дерева. За фактом незаконної порубки лісу відкрито кримінальне провадження.

19 грудня до поліції у Носівці звернувся місцевий лісник з повідомленням про те, що в одному з кварталів Носівського лісового господарства вирубано значну кількість молодих дерев сосни. В ході огляду місця події поліцейські з’ясували, що знищено майже півтораста сосон.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Співробітники відділення поліції у м. Носівка провели комплекс слідчих дій та оперативно-розшукових заходів. У результаті вони встановили, що до незаконної заготівлі дерев до Різдвяних та Новорічних свят причетний 31-річний місцевий мешканець.

У господарстві зловмисника відбувся санкціонований обшук. Поліцейські, під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури, виявили та вилучили 149 незаконно добутих дерев породи «сосна». Господар зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

За фактом незаконної порубки лісу слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button