Кримінал

На Чернігівщині викрито черговий цех із виготовлення горілки (Фото)

На виконання протоколу наради з учасниками ринку лікеро-горілчаних виробів під головуванням Прем’єр-міністра України та рішення робочої групи, утвореної відповідно до розпорядження Чернігівської ОДА, співробітниками податкової міліції Чернігівської області активізовано проведення заходів перевірки для протидії правопорушенням на ринку реалізації лікеро-горілчаних виробів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові викрили організовану групу фальсифікаторів алкогольної продукції (Фото)

У грудні поточного року співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, за координації Чернігівської ОДА, викрили черговий підпільний цех із виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції, зокрема під маркою всесвітньо відомих брендів.

Не будучи зареєстрованим як суб’єкт господарювання та не маючи ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, житель Чернігівської області на території приватного помешкання організував виробництво алкогольного сурогату під виглядом відомих міжнародних торговельних марок у пластиковій тарі та в тарі «bag-in-box».

Реалізовували ділки свою недоброякісну продукцію в торгівельній мережі Чернігівської області, а також в мережі Інтернет, шляхом розміщення оголошень у закритих групах мобільних додатків миттєвих повідомлень.

За результатами проведених обшуків із незаконного обігу вилучено 910 літрів алкогольного сурогату в пластиковій тарі та в тарі «bag-in-box», без марок акцизного податку. Всього вилучено ТМЦ на суму 309 тис. грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button