Кримінал

На Чернігівщині викрито незаконне виробництво горілки

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, припинено діяльність незаконного виробництва горілчаних виробів.

44-річний мешканець м. Чернігова, раніше засуджений за вчинення аналогічного злочину, організував в орендованому гаражі підпільних цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв під виглядом відомих торгівельних марок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В’їхали у будинок: на Чернігівщині у результат ДТП загинуло двоє (Фото)

Виробництво горілки, коньяку, віскі та інших напоїв здійснювалось зі спирту невідомого походження та якості шляхом додавання до них різного роду домішок. Розфасовану в тару «bag-in-box» продукцію підприємець реалізовував через нелегальні торгівельні точки обласного центру а також в мережі «Інтернет», шляхом розміщення оголошень в закритих групах соціальних мереж та мобільних додатків миттєвих повідомлень.

Завдяки проведеним заходам з незаконного обігу вилучено майже 1000 літрів готового до реалізації фальсифікату, 500 літрів спирту та транспортний засіб, який використовувався у незаконній діяльності, ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту та інша фурнітура.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення каналів надходження сировини і всіх осіб, причетних до скоєння даного кримінального злочину.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button