Кримінал

На Чернігівщині виявлено 9 фактів незаконної діяльності заправок

Із метою недопущення загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків, порушень вимог безпеки життєдіяльності та охорони праці на об’єктах підвищеної небезпеки місцевою прокуратурою вживаються вичерпні заходи, спрямовані на виявлення фактів незаконної діяльності АЗС та АГП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині «прикрили» незаконну заправку

Як повідомлялося раніше, керівником Прилуцької місцевої прокуратури проведено міжвідомчу нараду з правоохоронними органами та іншими суб’єктами протидії злочинності на підвідомчій території, на якій визначено низку узгоджених дій для забезпечення стану законності під час реалізації нафтопродуктів.

Так, завдяки заходам щодо запобігання та протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території Прилуцького, Ічнянського, Срібнянського, Варвинського районів та м. Прилуки виявлено 9 фактів незаконної діяльності суб’єктів господарювання на території регіону.

За всіма встановленими фактами скоординовано перевірки компетентними контролюючими органами, якими припинено незаконну діяльність АЗС і АГП, із метою запобігання настанню невідворотних наслідків для місцевого населення, а за результатами перевірок місцевою прокуратурою та відділами розпочато 7 кримінальних проваджень.

Зараз робота на вказаному напрямку триває, вживають вичерпних заходів для встановлення фактичних обставин справи та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Прокуратура м. Прилуки

Ще статті по темі

Back to top button