Кримінал

На Чернігівщині виявлено факт продажу свіжої річкової риби без документів

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Екоінспекції у Чернігівській області під час здійснення заходів з попередження та виявлення фактів порушення вимог природоохоронного законодавства на території Чернігівського району, на базарі Березнянської громади району області затримано мешканку одного з населених пунктів Менської громади, яка здійснювала продаж свіжої річкової риби без документів, чим порушила порядок збуту об’єктів тваринного світу.

На місці складено адміністративний протокол по частині 1 статті 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні виявили автомобіль, який викрали з парковки

Риба свіжа – плоскирка, загальною вагою 4 кг, вилучена у встановленому законодавством порядку. Подальшу долю порушниці вирішить відповідний районний суд , куди спрямовані на розгляд матеріали адміністративної справи

Нагадаємо, що на водоймах області триває весняно-літня нерестова заборона на лов водних біоресурсів, що триватиме до 30 червня 2024 року.  

Заборона розповсюджується не лише на безпосередньо лов водних біоресурсів на нерестовищах, а також і на реалізацію водних біоресурсів без належних документів, які підтверджують законність її придбання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button