Кримінал

На Чернігівщині вкрали обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів

На дорогах області виявлено новий випадок крадіжки невідомими особами обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів. Цього разу зловмисники поорудували на 26-му кілометрі траси Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч у селі Петрове Чернігівського району. Викрадено дві акумуляторні батареї, один контролер, пошкоджені антивандальні їжаки, зрізаний кабель живлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проспекті Миру у Чернігові патрульні виявили автівку з підробленим номерним знаком

Раніше аналогічні випадки крадіжок обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів були виявлені у Чернігівському районі на дорогах М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка, Р-56 Чернігів – Пакуль – КПП «Славутич» – Чорнобиль.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області звертається до громадян: якщо ви були свідком крадіжки або маєте з цього приводу якусь інформацію – зверніться на гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: (0462) 661-893 – зі стаціонарного, 0952714374 – з мобільного. Або ж до поліції за номером «102». Будемо вдячні за допомогу у встановленні осіб зловмисників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button