Кримінал

Чоловіка засуджено до 3 років увезення за контрабанду канабісу

Чернігівський апеляційний суд за скаргою прокурора скасував вирок Городнянського районного суду області та ухвалив новий, яким обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України, засудив до 3 років позбавлення волі.

Так, суд першої інстанції визнав громадянина України винним у  незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні без мети збуту майже 400 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, який у подальшому обвинувачений намагався перемістити через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. При цьому суд звільнив чоловіка від відбування призначеного покарання з випробуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські викрили на околиці Сновська імпровізовану нарколабораторію (Фото)

Не погодившись із цим прокуратурою Чернігівської області подано апеляційну скаргу. Під час її розгляду в Чернігівському апеляційному суді прокурором доведено, що призначене покарання не відповідає тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого, а тому лише реальне відбуття покарання у місцях несвободи сприятиме виправленню засудженого, а також запобіганню вчиненню ним нових злочинів.

Вирок набрав законної сили.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба прокуратури Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button