Кримінал

На Чернігівщині впіймали водія вантажівки, який на смерть збив пішохода і втік з місця події

Слідчий відділ СУ ГУНП в Чернігівській області та поліція Козелеччини встановили особу водія вантажівки, який скоїв наїзд на пішохода та залишив місце пригоди. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

До поліції надійшло повідомлення, що неподалік Козельця вантажівка скоїла наїзд на пішохода та залишила місце пригоди.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце ДТП, виявила на 86 кілометрі автодороги Київ – Чернігів — Нові Яриловичі на правому узбіччі тіло безхатька 1958 року народження. Останнім часом він працював та мешкав на сміттєвому полігоні Козельця.

Під час огляду місця пригоди спеціаліст-автотехнік виявив частини решітки, скла та сліди фарби, які, ймовірно, належали автомобілю порушника. В ході відпрацювання Чернігівської області кримінальна поліція Козелецькоговідділення поліції ГУНП в Чернігівській області разом із слідчими Слідчого управління ГУНП встановили, що наїзд на уродженця Хмельницької області автомобілем «Івеко» з напівпричепом скоїв житель Волині, після чого з місця події зник.

Водій у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Автомобіль затримано та поміщено на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) — карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Поліція попереджає про невідворотність покарання всіх водіїв —винуватців ДТП, які тікають з місця аварії.

Ще статті по темі

Back to top button