Кримінал

На Чернігівщині за незаконну порубку дерев злочинцям доведеться заплатити майже 430 тисяч гривень

Фахівці державної екологічної інспекції в Чернігівській області взяли участь у проведенні слідчої дії – огляду місця події на території Сухополов’янської сільської ради Прилуцького району Чернігівської області – стосовно незаконної порубки деревини поблизу села Сухоставець (за межами населеного пункту).

У результаті вжитих заходів державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області виявили незаконну порубку 97 дерев породи клен і тополя невстановленими особами, що є порушенням статей 64, 67, 69 Лісового кодексу України, вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 246 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляють у Державній екологічній інспекції у Чернігівській області.
Також під час огляду фахівці екоінспекції провели заміри пнів зрубаних дерев і розрахували шкоду, заподіяну лісу внаслідок незаконної вирубки дерев, що становить приблизно 429 тисяч 915 гривень.

Для встановлення осіб, причетних до незаконної рубки, та притягнення їх до відповідальності, відшкодування збитків, завданих державі, всі матеріали направлені до правоохоронних органів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button