Кримінал

На Чернігівщині затримали 23-річного підозрюваного в торгівлі психотропами

Оперативники кримінальної поліції відділення № 1 (селище Козелець) Чернігівського райуправління поліції викрили 23-річного місцевого мешканця, який збував психотропні речовини. Зловмиснику оголошено про підозру.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Поліцейські отримали інформацію про те, що 23-річний місцевий мешканець на території Чернігівського району займається збутом психотропних речовин. Споживачі наркотиків робили телефоном попереднє замовлення, а вже зловмисник визначав місце та час зустрічі.

Після документування чергового факту збуту психотропної речовини поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» на одній із вулиць селища затримали наркодилера. При особистому огляді в зловмисника вилучили готову до збуту психотропну речовину (амфетамін), мобільний телефон та грошові кошти за вже проданий товар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині знайшли бойову частину від РСЗВ «Град»

Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.

Наркодилера затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button