Кримінал

Патрульні затримали ніжинців із викраденими в столиці електросамокатами

Учора, 6 жовтня, приблизно о 17:00 екіпажі патрульної поліції, що несуть службу на автодорозі М-01, отримали на службові планшети орієнтування про розшук автомобіля SKODA Octavia. У повідомленні зазначалося, що легковик рухається в напрямку Чернігова. Автомобіль зеленого кольору з номерним знаком чернігівського регіону. Особи, які перебувають в авто, можуть бути причетними до викрадення в місті Києві двох електросамокатів. Викрадені самокати також можуть бути в автомобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У водія з ознаками сп’яніння патрульні виявили канабіс

Розшукуваний транспортний засіб чернігівські патрульні помітили і зупинили у селі Кіпті Козелецього району. Окрім водія, в салоні перебували троє пасажирів. Усі громадяни, як з’ясувалося, – жителі міста Ніжина Чернігівської області.

Інспектори пояснили водієві причину зупинки та попросили відкрити багажник його авто. У багажнику лежали два електросамокати тієї ж марки, що й зазначені в орієнтуванні.

121013097_2416314612006208_4054157949130347457_n

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Туди ж за короткий час прибув і заявник. Чоловік упізнав своє майно та надав необхідні документи для підтвердження.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button