Кримінал

На Чернігівщині затримали чоловіка, який торгував вибухівкою

Співробітники кримінального блоку Коропського відділення поліції за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника, який продав тротилові шашки місцевому мешканцю.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Днями до оперативників поліції надійшла інформація про те, що 57-річний мешканець Коропської громади намагається продати дві тротилові шашки. Факт здійснення оборудки було задокументовано.

У процесі проведення санкціонованого обшуку в оселі зловмисника поліцейські виявили: ще одну тротилову шашку, близько двохсот набоїв калібру 5,45 мм, чотири детонатори та вогнепровідний шнур.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Новгород-Сіверської окружної прокуратури відкрив провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button