Кримінал

На Чернігівщині затримали чоловіка з револьвером

Чоловік незаконно переробив револьвер під стрільбу набоями калібру 5,6мм та носив з собою. У ході операції «Зброя та вибухівка» на стаціонарному посту в с. Кіпті Козелецького району поліція виявила у несудимого жителя Городні револьвер.

Прибула на місце події слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції вилучила у чоловіка револьвер типу «Флобер», перероблений під стрільбу малокаліберними патронами, а також майже 70 набоїв калібру 5,6мм.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У менянина під час обшуку вилучили зброю

Того ж дня в ході операції «Зброя та вибухівка» в господарстві раніше судимого мешканця Чернігівського району поліція виявила та вилучила майже 30 набоїв калібру 7,62мм до нарізної вогнепальної зброї армійських зразків. Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.kozelec_revolver_2

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), яка передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button