Кримінал

На Чернігівщині затримали «закладчика» наркотиків

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції затримали в Ічнянській громаді 19-річного юнака, який мав при собі 24 підготовлені для «закладок» пакунки з кристалічною порошкоподібною речовиною.
30 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста Ічня невідомий хлопець поводить себе підозріло: ймовірно, робить «закладки» наркотиків. За викликом на місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції. Коли молодик побачив наближення правоохоронців, дуже занервував, викинув свій пакет та спробував утекти.
291654225_412851760885669_1346238211857153557_n
Поліцейські його наздогнали та затримали. Зловмисник зізнався правоохоронцям, що має заборонені наркотичні речовини, які він збуває шляхом «закладок».
З метою документування злочину, на місце події прибула слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.
Під час огляду речей затриманого поліцейські виявили у його пакеті 24 зіп-пакети з речовиною, схожою на наркотики, а також п’ять мобільних телефонів. Все вилучене направлено на проведення експертних досліджень.
Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.
За цим фактом слідчий поліції, за процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.
Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button