Кримінал

На Чернігівщині жінка вбила свого співмешканця

Поліція помістила до ізолятора тимчасового тримання жительку Прилук за підозрою у нанесенні співмешканцю смертельних тілесних ушкоджень. Жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вночі 14 квітня на лінію «102» надійшло повідомлення, що в лікарню з тяжкими травмами кримінального характеру госпіталізовано місцевого жителя. Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати пацієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові по вул. Незалежності сталося вбивство

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Прилуцького відділу поліції на чолі з керівництвом.

Поліцейські встановили, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між потерпілим та його співмешканкою виникла сварка, в ході якої жінка завдала чоловікові смертельне ножове поранення. Підозрювану затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка засуджено до більш ніж 7 років ув’язнення за вбивство на «Голубих озерах»

Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та оголошення про підозру.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button