Кримінал

Рибних браконьєрів упіймали «на гарячому» у Менському та Чернігівському районах

Чернігівським рибоохоронним патрулем, спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, 02.01.2019 у ході проведення рибоохоронного рейду, затримано двох мешканців с. Городня, які за допомогою сітки зяберної виловлювали рибу на озері «Чернече» поблизу с. Миколаївка, Менського району.

Правопорушники в незаконний спосіб виловили 21 кг риби: щука – 17 шт., лин –1 шт., лящ – 7 шт., білизна – 1 шт., окунь – 21 шт., чим завдали збитків рибному господарству України на суму 7701 грн.

Анисів 680 грн на сайтЦього ж дня, на озері біля с. Анисів Чернігівського району, затримано жителя м.Чернігів.

Чоловік «рибалив» за допомогою остей, які є забороненими знаряддями лову і, на момент затримання, встиг виловити 2 особини щук.  Збитки по даному факту склали 680 грн.

Складені протоколи про адміністративні правопорушення будуть направлені до Менського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Якщо Ви стали очевидцем порушення правил рибальства, не будьте байдужими, повідомляйте про дані факти на телефони «гарячої» лінії Чернігівського рибоохоронного патруля 0991121344 та (0462) 937557.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Рибалив в замглаї, сіточників море, дзвонив неодноразово на цей номер гарячої лінії — ніхто не приїхав. Рибалив у брусилові, на стариці. Стоять сітки,подзвонив на той же номер — ніхто не приїхав.

Back to top button