Кримінал

На Чернігівщині зловмисник увірвався до хати, пограбував та побив чоловіка

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили особу чоловіка, який проник до будинку 36-річного прилучанина. Зловмисник завдав господарю тілесні ушкодження, заволодів його речами та зник.

6 лютого до Прилуцького райвідділу поліції звернувся 36-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що вночі незнайомець вибив двері в його оселі та проник всередину. Зловмисник завдав заявнику тілесних ушкоджень, викрав речі домашнього вжитку і втік.

Правоохоронці опитали потерпілого та його сусідів, вилучили низку речових доказів.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканця Чернігівщини судитимуть за державну зраду: прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт

Проаналізувавши отриману інформацію, менше ніж за годину поліцейські встановили особу, яка може бути причетна до розбою. Це 38-річний місцевий мешканець. Поліцейські вилучили у зловмисника викрадені речі потерпілого.

Поліція затримала чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вчинення розбою в умовах воєнного стану затриманому загрожує посилена відповідальність — до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі слідство готує повідомлення про підозру та вирішує питання обрання чолову запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button