Кримінал

На дорогах Чернігівщини покрали обладнання для освітлення пішохідних переходів (Фото)

У Чернігівському районі на автомобільних дорогах Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка та Р-56 Чернігів – Пакуль – КПП «Славутич» – Чорнобиль зафіксовані випадки крадіжки обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

Зловмисники «обчистили» два переходи на 11-му кілометрі траси Н-28 поблизу поворотів на села Клочків і Черниш. Злодії вкрали три сонячні панелі, акумуляторні батареї на чотирьох опорах, чотири контролери, два світлофори, чотири світильники з кронштейнами, зрізали кабель живлення. Пошкодили два світлофори та антивандальні «їжаки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках поліцейські затримали чоловіка, який викрав з магазину понад 42 тисячі гривень

На 14-му кілометрі дороги Р-56 поблизу з’їзду до с. Зайці вкрали чотири акумуляторні батареї, два контролери. Пошкодили антивандальні «їжаки».

«Судячи з характеру пошкоджень, припускаємо, що крадії використовували спеціальну техніку. Імовірно, вишку. Оскільки висота опор автономного освітлення майже вісім метрів», – зазначається в повідомленні.

Автономне освітлення для підвищення безпеки пішохідних переходів на трасах Чернігівської області було встановлено впродовж 2019 – 2020 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button