Кримінал

На київській трасі патрульні Чернігівщини затримали ще одного водія «під кайфом» (Фото)

Сьогодні на автодорозі М-01 патрульні зупинив за порушення ПДР автомобіль Daewoo Nexia. За кермом перебував 33-річний громадянин. Чоловік надав поліцейським необхідні документи.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час перевірки інформації про водія з’ясувалося, що посвідчення на право керування з такими серією та номером зареєстроване на іншу особу. Сам громадянин позбавлений права керування і цей термін ще не збіг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збитки на 2,3 млрд грн, 14 кримінальних проваджень – результат фінансового аудиту Чернігівської міської громади (Фото)

Інспектори помітили у кермувальника зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік категорично відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у водія паперові згортки з речовиною рослинного походження, схожою на коноплі. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

На громадянина склали кілька адмінматеріалів: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння, вчинене повторно) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно) КУпАП. Далі чоловік продовжив спілкуватися вже зі слідчим.

Нагадаємо, що Чернігівські патрульні учора затримали ще одного водія «під кайфом».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button