Кримінал

На кордоні вилучили авто з цигарками (Фото)

Учора, 26 липня, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі», в ході поглибленого прикордонно-митного огляду автомобіля «BMW X5» припинено спробу прихованого переміщення через кордон партії білоруських цигарок.

Про це ЧЕline повідомив помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби підполковник Олександр Дудко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні вилучили викрадений у Німеччині автомобіль

Після обіду до пункту пропуску «Нові Яриловичі» заїхав легковий автомобіль під керуванням громадянина Республіки Білорусь. Для перетину державного кордону водій обрав смугу руху «зелений коридор».

1

Зважаючи на оцінку та аналіз ризиків і з огляду на спрацювання індикаторів профілів ризиків прикордонним нарядом було ініційовано поглиблений прикордонно-митний огляд транспортного засобу. У результаті чого в конструктивних особливостях автомобіля, в передній панелі приладів, сидіннях, запасному колесі, виявлено 1 153 пачки цигарок різних марок, а саме: PALL MALL SINCE – 68 пачок, PALL MALL BLUE – 45 пачок, QUEEN MENTHOL – 65 пачок, QUEEN SUPER SLIMS – 240 пачок, МІНСЬК SUPER SLIMS – 700 пачок, КОРОНА MENTHOL – 35 пачок.

Сума оцінки цигарок становила 12 095 гривень. Крім того, у власника вилучено транспортний засіб як знаряддя вчинення правопорушення, який оцінено у 260 000 гривень.

Ще статті по темі

Back to top button