Кримінал

На кордоні затримали розшукуваного злочинця

Учора, 21 лютого, в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Сеньківка» на виїзд до України оформлювався рейсовий автобус «Неоплан» сполученням Чернівці – Москва.

При перевірці паспорта громадянина України, який їхав як пасажир, прикордонний наряд виявив ознаки підробки у вигляді переклейки фотокартки.

У ході перевірочних заходів встановлено, що пред’явлений для перевірки паспорт узагалі належить іншій людині. Встановлено і особу затриманого – ним виявився неодноразово засуджений 44-річний громадянин України, якого розшукують правоохоронні органи України за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 390 «Ухиляння від відбування покарання у вигляді обмеження волі та у вигляді позбавлення волі» Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прикордонні затримали підозрюваного у зґвалтуванні

У діях громадянина також вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною 3 статті 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних заходів громадянин переданий співробітникам Городнянського відділення Національної поліції.

ЗАРАЗ ЦЕ ЧИТАЮТЬ: Із вересня першокласники навчатимуться за новим стандартом

Ще статті по темі

Back to top button