Кримінал

На Менщині браконьєр завдав збитків рибному господарству на понад 100 тисяч гривень

2 серпня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками водної поліції області на водоймах Корюківського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На р. Десна, поблизу с. Ушня Менської громади виявлено місцевого мешканця, який рибалив з човна за допомогою забороненого знаряддя лову — сітки поріжної. В протизаконний спосіб порушник добув 36 екз. риби, загальною вагою 15 кг: щука — 27 екз., плоскирка – 4 екз., краснопірка — 3 екз. та окунь – 2 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 110 908 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавали неіснуючі товари в Інтернеті: поліцейські Чернігівщини викрили групу шахраїв (Фото)

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Менського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Водні біоресурси, заборонене знаряддя лову та дерев’яний човен вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button