Кримінал

На п’яну голову товариші не поділили жінку – гість зарізав господаря

Після спільного розпиття алкоголю через ревнощі до спільної знайомої побилися двоє чоловіків.

Гість в якості аргументу використав ніж, яким вдарив по горлу господаря.

Про це ЧEline повідомили у  Секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

До чергової частини Бобровицького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про виявлення на веранді власного будинку вбитого жителя одного з сіл району.

Сусіди розповіли правоохоронцям, що на голові загиблого є сліди крові, що свідчить про насильницьку смерть господаря.

На місце злочину негайно прибула слідчо-оперативна група, яка виявила на тілі загиблого ножове поранення горла. Поліція розпочала пошук вбивці. Були опитані сусіди, проведені подворові обходи, перевірений під обліковий елемент і особи, раніше засуджені за насильницькі злочини.

В ході оперативно-розшукових заходів поліція встановила, що вбивство скоїв раніше засуджений житель цього ж села. Зі слів затриманого, напередодні він розпивав спиртні напої у будинку потерпілого, де приревнував господаря до своєї знайомої та під час сварки схопив у будинку ніж та почав наносити удари по тілу чоловіка, після чого втік з будинку.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

PM501image001 PM925image002

Ще статті по темі

Back to top button