Кримінал

На Прилуччині під час сварки чоловік вистрелив у сусіда

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції затримали мешканця Срібнянської громади, який під час сварки вистрелив у свого сусіда. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Увечері 18 вересня до поліції звернулася стурбована жінка та повідомила, що сусід стріляв у її 45-річного чоловіка та поранив його. Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.
На місце вчинення злочину негайно прибули патрульні Срібнянського відділення поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.

Поліцейські встановили, що між чоловіками стався конфлікт, тож зловмисник узяв до рук зброю та вистрелив у бік свого сусіда. Потерпілого з вогнепальним пораненням руки медики госпіталізували до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали чоловіка, який уночі стріляв із «травмата»

У ході обшуку помешкання стрільця правоохоронці вилучили предмет, схожий на револьвер, саморобний пристрій для відстрілу патронів та інші речові докази.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження.
Поліція затримала 53-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятора тимчасового тримання. Причину своєї агресивної поведінки чоловік не зміг пояснити поліцейським.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури відкрив провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.
Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button