Кримінал

На зловмисника за розповсюдження порнографії чекає суд

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні  за фактами  розповсюдженні зображень порнографічного характеру.

Встановлено, що зловмисник, переслідуючи прямий умисел, направлений на здійснення протиправних дій у сфері культурного, духовного життя суспільства та громадської моралі, розповсюджував через одну із соціальних мереж зображення порнографічного характеру.

Загалом зловмисник скоїв 37 аналогічних епізодів.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за  ч. 1, ч. 3  ст. 301 КК України  (розповсюдження зображень порнографічного характеру та повторне розповсюдження зображень порнографічного характеру).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не відробив – сиди: за прогул громадських робіт чоловіка засуджено до арешту

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Довідково:  санкція ч. 1 ст. 301 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі від 50 до 100  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців,  або обмеження волі на строк до трьох років.

Санкція ч. 3 ст. 301 КК України передбачає безальтернативне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Джерело: Прокуратура м. Чернігів

Ще статті по темі

Back to top button