Кримінал

На зустрічі однокласників чернігівець обікрав колишніх друзів

Після святкування зустрічі однокласників 32-річний чернігівець помітив зникнення свого мобільного телефону «Fly» та 500 гривень.

Про це ЧEline повідомило власне джерело.

Про крадіжку потерпілий повідомив у неділю, 12 червня, о 6:36 до Чернігівського відділу поліції через службу «102». Зникнення він помітив о 6:00, коли прокинувся за місцем мешкання свого колишнього однокласника по вулиці Доценка.

За «гарячими слідами» співробітники слідчо-оперативної групи спільно з екіпажем патрульної поліції встановили, що крадіжку скоїв 31-річний безробітний чернігівець за місцем свого мешкання.

При огляді місця події з шухлядки його тумбочки вилучено вкрадений телефон, 1206 гривень, 143 долари США, 30 700 білоруських рублів.

Надалі було встановлено, що злодій обікрав ще одного свого однокласника, 32-річного жителя міста Вишгорода, Київської області, який також залишився переночувати в нього після святкування. Його злодій «почистив» на 700 гривень.

За даними фактами працівниками поліції відкриті кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 185 Кримінального кодексу України.

Ще статті по темі

Back to top button