Кримінал

Начальник патрульної поліції Чернігова упіймав злодія із краденим люком

16 жовтня близько дев’ятої вечора начальник патрульної поліції Чернігова Олександр Леонов їхав на службовому автомобілі до Управління патрульної поліції. На вулиці Громадській буквально за якусь сотню метрів від адміністративної будівлі Управління Олександр Вікторович звернув увагу на громадянина, який ішов узбіччям та ніс на плечі металевий люк, схожий на каналізаційний.

Помітивши, що потрапив у світло автомобільних фар, невідомий опустив люк і присів біля дерева, чим привернув до себе увагу. Знаючи про непоодинокі випадки крадіжок каналізаційних люків у місті і те, що зовсім поряд знаходиться пункт прийому металобрухту, Олександр Вікторович вирішив поспілкуватися з громадянином.

Громадянин сидів на тому самому місці. Олександр Леонов поцікався, що саме той несе і куди прямує. Невідомий відповів, що кришка від комунікаційного колодязя належить йому, а несе він її з дому до товариша. Відповідаючи на запитання, де живе товариш і навіщо йому кришка, чоловік почав плутатися.

Олександр Леонов повідомив на лінію «102» про підозрілого громадянина. Патрульний екіпаж, що приїхав на виклик, доставив чоловіка разом із люком до Чернігівського відділу поліції для перевірки.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button