Кримінал

Небайдужі чернігівці завадили зловмисникам викрасти пасажирський автобус

15 липня близько 20.30 на лінію «102» надійшла інформація, що невідомі особи на вулиці 1-ша Кордівка (поблизу місця, де вихідними проходив фестиваль середньовічної культури та історичного фехтування) намагалися заволодіти маршрутним автобусом марки «Рута». За вказаною адресою негайно був направлений один з екіпажів патрульної поліції.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

На під’їзді до місця події патрульних зустрів свідок викрадення автомобіля. Чоловік розповів, що двоє невідомих, які намагалися заволодіти транспортним засобом, покинули його і тікають. Зловмисників переслідують інші небайдужі громадяни і в даний час вони перебувають неподалік технологічного університету.

Прибувши на вказане місце, правоохоронці виявили групу людей. З’ясувалося, що всі вони, крім двох, – є свідками викрадення маршрутного автобуса. Саме на інших двох чоловіків і вказали свідки, що вони намагалися викрасти транспортний засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сіверяни хотіли викрасти човен по асфальту

Обидва невідомих поводилися агресивно, не йшли на контакт, а коли патрульні повідомили, що їх будуть доставляти до відділу поліції для з’ясування обставин, намагалися чинити опір правоохоронцям. Відповідно до законодавства патрульні затримали обох громадян та застосували до них наручники.

На місце, де залишився автобус, патрульні викликали слідчо-оперативну групу та водія, з яким також вдалося зв’язатися телефоном.

Затриманими виявилися двоє чернігівців 1978 та 1986 років народження.

Ще статті по темі

Back to top button