Кримінал

Неповнолітньому дебоширу з Прилук загрожує обмеження волі

Прилуцькою місцевою прокуратурою, за наслідками досудового розслідування, скеровано до суду обвинувальний акт стосовно неповнолітньої особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.125 КК України та ч. 1 ст. 122 КК України.

Як встановлено органами досудового розслідування, 05.04.2019 року, неповнолітній мешканець м. Прилуки поблизу магазину «Фокстрот», діючи умисно, вчинив із своїм знайомим сварку, в ході якої наносив удари руками та ногами по тілу потерпілого, чим завдав останньому легких тілесних ушкоджень, що не спричинили короткочасний розлад здоров’я.

21.05.2019 року зазначений неповнолітній, перебуваючи на території гуртожитку Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, діючи умисно, наніс студенту коледжу удар ножем в ділянку коліна лівої ноги, спричинивши йому тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості за ознакою тривалості розладу здоров’я терміном більше ніж 21 день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За фактом бійки дівчат у Чернігові поліція відкрила кримінальне провадження

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкцією ч. 1 ст. 122 КК України передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button