Кримінал

Невдалий обмін: молодик ошукав дитину

8 січня близько 19-ї години вечора на лінію «102» надійшла інформація про пограбування – молодий чоловік відібрав мобільний телефон у неповнолітнього. У повідомленні містився детальний опис зловмисника, а також інформація, що він може перебувати на території залізничного вокзалу.

Два екіпажі патрульної поліції прибули до залізничного вокзалу. Правоохоронці почали перевіряти внутрішнє приміщення та прилеглу територію. В залі очікування вони звернули увагу на хлопця, зовнішність якого збігалася з описом із орієнтування. Він також помітив поліцейських і весь час спостерігав за їхніми діями.

Підійшовши до хлопця, поліцейські повідомили причину, з якої звернули на нього увагу, попросили назвати свої дані та показати документи, що посвідчують особу, якщо вони у нього з собою. Громадянин показав паспорт й одразу повідомив, що це його розшукує поліція.

Патрульні з’ясували, що цей 18-річний парубок познайомився з неповнолітнім хлопцем і, пообіцявши обміняти його стару модель мобільного на новішу, видурив у підлітка телефон. Він не очікував, що дитина звернеться до поліції. Та зрозумів, що його шукають, коли побачив патрульних, які йшли в його бік.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button