Кримінал

Невідомий напав ззаду в під’їзді та зірвав із шиї золоту прикрасу: в Чернігові впіймали розбійника

Зранку 29 липня в під’їзді одного з будинків у Чернігові невідомий чоловік напав на 59-річну жінку та, погрожуючи вбивством, зірвав із шиї золотий ланцюжок. Жінка одразу звернулася до правоохоронців і зловмисника вдалося впіймати.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Розбійник підійшов до жінки ззаду, схопив її за золотий ланцюжок на шиї та приставив до боку предмет, який потерпіла сприйняла як ніж. Жінка спробувала кричати, проте нападник заявив їй, що зараз вб’є. Після цього розбійник зірвав із потерпілої золотий ланцюжок із хрестиком, травмувавши їй шию, після чого втік.

За викликом на місце події одразу прибули слідчо-оперативна група, співробітник відділу кримінальної поліції та керівництво Чернігівського райуправління поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині рибалка трьома сітками наловив шість кілограмів риби та завдав збитків на понад 50 тисяч гривень

Нападником виявився 34-річний місцевий житель, раніше судимий за вбивство, грабіж і крадіжку. Затримання зловмисника відбулося за силової підтримки поліцейських батальйону поліції особливого призначення.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури розпочав кримінальне провадження за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного або надзвичайного стану (ч. 4 статті 187 Кримінального кодексу України). Затриманому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі слідство готує повідомлення зловмиснику про підозру та вирішує питання обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button