Кримінал

Незаконна вирубка лісу зі збитками 1, 75 млн грн: на Чернігівщині судитимуть лісника агролісогосподарського підприємства (Фото)

Ніжинською окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовного колишнього лісника агролісогосподарського підприємства «Борзнарайагролісгосп» за фактами службового недбальства, що спричинили тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, внаслідок службової недбалості обвинуваченого, колишнього лісника Борзнянського районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Борзнарайагролісгосп», яка виразилась у неналежному виконанні ним службових обов’язків, весною поточного року допущено незаконну вирубку 266 дерев різних порід на території агролісогосподарського підприємства. Сума завданої шкоди навколишньому природному середовищу склала 1,75 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квартирі керівника чернігівського «Водоканалу» проводили обшуки

Разом з обвинувальним актом до суду скеровано цивільний позов щодо стягнення з обвинуваченого вищезазначеної суми в рахунок відшкодування заподіяної  шкоди

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Ніжинської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button