Кримінал

Чи займуться правоохоронні органи «вугільною мафією»?

На Чернігівщині вже тривалий час орудує злочинне організоване угрупування, замасковане під звичайне підприємство, що займається продажем вугілля для об’єктів соціальної інфраструктури.

Йдеться про ТОВ «Сіверпромбуд», що замість якісного вугілля постачає до шкіл сміття – суміш, у якій горючих копалин лише 10 %. Решта – відходи і домішки.

Директор «Сіверпромбуду» Станіслав Бобко під патронатом певних чиновників привозить до шкіл районів таке вугілля, спалення якого в котлах практично не дає тепла. Через це учні взимку мерзнуть у класах і хворіють. Більше того, «вугільний барон» Бобко перешкоджав журналістській діяльності – чоловік забороняв нашій знімальній групі фіксувати тендерні документи в Бобровицькому районі.

Журналісти ЧЕline провели журналістське розслідування, в ході якого виявили чимало фактів, що вказують на беззаперечні протиправні дії з боку ТОВ «Сіверпромбуд».

Ми підготували і направили відповідне повідомлення про вчинення кримінального правопорушення до правоохоронних органів Чернігівщини. Ми вимагаємо негайно відреагувати на наше повідомлення і вжити необхідних заходів. Адже доказів для відкриття провадження більш ніж достатньо.

Ще статті по темі

Back to top button