Кримінал

Ніяк не хотіли смерті: підозрюваний у вбивстві поліцейського в Чернігові заперечує участь у побитті

17-річний Дмитро Тунік, один із підозрюваних у вбивстві поліцейського Артура Єрохіна, що сталося в ніч на 2 жовтня у мікрорайоні Масани в Чернігові, заперечує свою участь у побитті. Каже, що був лише свідком. Про це він сказав 4 жовтня під час обрання запобіжного заходу у Деснянському райсуді Чернігова.

З його слів, початку конфлікту він не бачив. Його троюрідний брат Ярослав (один із підозрюваних, – ред.) пішов в магазин по воду, Дмитро у цей час пішов до туалету за магазином.

«Коли я вже йшов, вибігає подруга Ярослава і каже, що брата б’ють. Я побіг і побачив, що у нього синяк, гематома», – сказав Дмитро Тунік.

Причину конфлікту брат йому не розповів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваним у вбивстві поліцейського на Масанах обирають запобіжний захід (Фото)

Також Дмитро сказав, що не брав участь у побитті. Він один раз штовхнув поліцейського, щоб той перестав нападати на його брата Ярослава. Удари ж Артуру Єрохіну наносили троє – Ярослав, Олександр та Ілля.

«Ілля наніс найбільше ударів. Бив у голову 7 разів, це те, що я бачив. Я був такий же свідок, як і інші люди, що були поруч. Тоді їх виходить так само треба судити за те, що вони не надавали допомогу», – сказав Дмитро Тунік.

Також, з його слів, вбивати Артура Єрохіна вони не хотіли.

«Чому пішов з місця події? Був впевнений, що обидва живі, ми це перевірили. Ми ніяк не хотіли смерті, взагалі», – сказав Дмитро Тунік.

Зі слів прокурора Ігоря Савицького, під час затримання у Дмитра Туніка вилучили куртку зі слідами крові. Також на його безпосередню участь в побитті поліцейського вказав один зі свідків.

Деснянський районний суд відправив Дмитра Туніка на 60 діб під варту. Далі буде ще 3 судових засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Суспільне

Ще статті по темі

Back to top button