Кримінал

Ніжинські поліцейські затримали торгівця наркотиками

Оперативники Ніжинського районного управління поліції викрили 41-річного жителя району, який займався розповсюдженням наркотичних засобів. Зловмиснику оголошено про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Поліцейські Ніжинського районного управління поліції отримали оперативну інформацію про те, що мешканець одного з сіл району незаконно торгує небезпечними наркотичними засобами. Наркодилер продавав споживачам «товар» з рук в руки.

В ході проведення досудового розслідування та комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські двічі задокументували факти збуту наркотиків. Після документування чергового факту збуту наркотичних засобів поліцейські затримали зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині судитимуть кримінального авторитета

У ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні фігуранта правоохоронці виявили та вилучили речовину рослинного погодження (конопля), пристрої для паління, електронні ваги, гроші, отримані від злочинної діяльності, мобільний телефон та інші речові докази.

Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали наркоторгівця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури повідомив затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальна санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button