Кримінал

Носівчанина за вбивство засуджено до 9 років позбавлення волі

Апеляційним судом Чернігівської області 05.07.2018 задоволено апеляційну скаргу прокурора та скасовано у зв’язку з м’якістю призначеного покарання вирок Бобровицького районного суду Чернігівської області стосовно жителя м. Носівка, який під час спільного вживання спиртних напоїв, з метою позбавлення життя потерпілого, завдав два удари у життєво важливий орган – шию, від яких останній помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство дитини сіверянин сидітиме довічно

Прокурором доведено, що ступінь тяжкості вчиненого злочину, його суспільна небезпечність, обставини справи, позиція потерпілої щодо призначення покарання та дані щодо особи обвинуваченого, який раніше двічі притягувався до кримінальної відповідальності, а також неодноразово притягувався до адмінвідповідальності, непрацюючий, не давали підстав суду призначати мінімально можливе покарання за санкцією ч. 1 ст. 115 КК України.

Суд апеляційної інстанції погодився з доводами прокурора та ухвалив вирок, яким обвинуваченому призначено покарання за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) у виді позбавлення волі на строк 9 років.

Джерело: прес-служба прокуратури області

Ще статті по темі

Back to top button