Кримінал

Ножові поранення та струс мозку: на Чернігівщині підлітки поговорили «по-дорослому»

17 червня до чергової частини Прилуцького відділу поліції ГУНП у Чернігівській області надійшло повідомлення від персоналу райлікарні, що каретою швидкої допомоги до медзакладу був доставлений 16-річний підліток з ножовими пораненнями живота. Підлітку одразу провели хірургічну операцію.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

До лікарні направилася слідчо-оперативна група. Оскільки хлопець перебував у реанімаційному відділенні під дією ліків, опитати його не було можливості. Одяг юнака був заляпаний кров’ю, тож експерти вилучили його як речовий доказ і направили на експертизу.

Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи з встановлення особи, причетної до скоєння злочину.

Оперативники провели подворові обходи сусідніх господарств, опитали всіх можливих свідків і встановили коло знайомих потерпілого. У ході комплексу заходів поліцейські встановили, що тілесних ушкоджень потерпілому завдав його 17-річний знайомий – студент одного з навчальних закладів Прилук.

Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. За його словами, 17 червня в обідній час він зустрівся з постраждалим для «чоловічої розмови». На ґрунті тривалих неприязних відносин між підлітками зав’язалася бійка, в результаті підозрюваний отримав закриту черепно-мозкову травму голови та струс головного мозку, а потерпілий — три ножові поранення живота.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

 Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button