Кримінал

П’яний чернігівець викликав патрульних від нудьги: на порушника склали адмінпротокол

Вчора, близько 18-ї години, на лінію 102 звернувся чернігівець та повідомив, що зникла його сестра та 1,5-річна племінниця. За словами чоловіка, жінка з дитиною більше години тому вийшли з дому. З жінкою немає зв’язку і заявник не знає, де вони, тому дуже хвилюється.

Патрульні поліцейські, які прибули на місце, виявили 38-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Громадянин підтвердив, що саме він повідомив про зникнення родички з дитиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстоке поводження з цивільними у селі Слобода на Чернігівщині: двох військових рф засуджено до 11 років за ґратами

Коли інспектори стали більш докладно розпитувати заявника про обставини зникнення його сестри, чоловік зізнався, що насправді йому відомо, де вона, а до поліції він зателефонував від нудьги.

Перевіривши нову інформацію, охоронці порядку з’ясували, що з жінкою та її дочкою все гаразд.

Патрульні склали на чоловіка адмінматеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Закликаємо громадян бути відповідальними. Кожний неправдивий виклик оперативних служб небезпечний тим, що саме у цей час комусь дійсно потрібна допомога медиків, рятувальників чи поліцейських. До кожного виклику усі ми ставимося сумлінно, з урахуванням імовірних ризиків та небезпеки. Тому телефонувати за номерами гарячої лінії заради розваги — безвідповідально. До всього — це ще й протизаконно.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button