Кримінал

П’яний чернігівець за кермом таксі скоїв ДТП

29 березня близько 16.00 на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці П’ятницькій сталася дорожньо-транспортна пригода без постраждалих – зіткнулися два легкових автомобілі. На місце був направлений екіпаж патрульної поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні побачили ВАЗ-2170 з пошкодженою передньою частиною та DAEWOO Nexia, у якої була пошкоджена задня частина.

29597986_1800041623633513_6162170655999659468_nЗ’ясувалося, що 32-річний водій ВАЗу недотримався дистанції та зіткнувся з DAEWOO, яка їхала попереду. Водій своєї провини не заперечував, та виявилося, що документів на право керування і про реєстрацію транспортного засобу чоловік при собі не мав. З огляду на те, що на автомобілі був встановлений знак «Таксі», правоохоронці поцікавилися у водія, як він працює без документів. Той у свою чергу став переконувати поліцейських, що не надає таких послуг.

Ще від самого початку спілкування з водієм ВАЗу патрульні звернули увагу, що у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти медичний огляд чоловік погодився. У медзакладі стан алкогольного сп’яніння водія був підтверджений і склав 2,35 проміле.

У результаті водій отримав від патрульних три адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Подальшу долю водія вирішуватиме суд.

Ще статті по темі

Back to top button