Кримінал

Затримали чоловіка, який підрізав односельця

Правоохоронці оперативно прибули на місце події та надали першу допомогу пораненому чоловіку, а також затримали підозрюваного у завданні тілесних ушкоджень.

9 січня до Сосницького відділення поліції надійшло повідомлення від жінки, яка в будинку сусіда виявила свого односельця з ножовим пораненням живота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криваві посиденьки: один мертвий, інший – у лікарні

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. До приїзду «швидкої» допомоги поліцейські надавали першу невідкладну допомогу потерпілому. Після чого чоловіка госпіталізували до лікарні, зараз його життю нічого не загрожує.

Правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілому завдав його товариш, в дома у якого вони разом розпивали алкоголь. Під час раптово виниклої сварки підозрюваний схопив складного ножа і вдарив ним односельця у живіт.

Поліція затримала зловмисника у порядку статті 208 Кримінального Процесуального Кодексу  України. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років позбавлення волі. Відомо, що підозрюваний вже мав судимість за аналогічне правопорушення.

Тривають слідчі дії.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button