Кримінал

П’яний водій пропонував хабар поліцейським (Фото)

У Ніжині на міській вулиці поліцейські зупинили п’яного водія, а той спробував відкупитися від справедливого покарання. Відносно хабародавця відкрито кримінальне провадження.

26 серпня під час патрулювання м. Ніжина група реагування патрульної поліції зупинила автівку «Форд» під керуванням місцевого мешканця. Водій демонстрував явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час спілкування з поліцією чоловік спробував «домовитися» з поліцейськими, щоб адмінпротокол про правопорушення за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) не складали. За це водій запропонував працівнику сектору реагування патрульної поліції неправомірну вигоду в сумі 2000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прилуцькі поліцейські розшукали жінку, яка переховувалася від слідства

У відповідь на незаконну пропозицію правоохоронець викликав слідчо-оперативну групу, яка задокументувала правопорушення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Карається штрафом у сумі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button