Кримінал

34-річний чернігівець зберігав вдома наркотики (Фото)

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції спільно з оперативниками Управління боротьби з наркозлочинністю провели невідкладні обшуки в будинку та квартирі чернігівця, де вилучили близько 100 кущів конопель та 120 пляшок з хімічними рідинами.

До поліції надійшла оперативна інформація про те, що 34-річний чернігівець зберігає вдома готові до вживання наркотичні засоби.

Поліцейські провели невідкладні обшуки у житлових приміщеннях зловмисника. В ході цих слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили близько 100 кущів конопель, висушену подрібнену рослинну речовину, прекурсор фенілнітропен, пристрій для охолодження рідин і газів, 120 пляшок з хімічними речовинами та інші речові докази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черніговом роз’їжджав п’яний харків’янин

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Дізнавач поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури готує повідомлення громадянину про підозру за статтями 309, 310 та 311 Кримінального кодексу України. Вони визначають відповідальність за виготовлення та зберігання наркотиків, прекурсорів, а також за незаконні посіви наркомістких рослин.

В разі доведення вини зловмисника, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button