Кримінал

Патрульні розшукали два автомобілі, водії яких залишили місце ДТП (Фото)

Вихідними в Чернігові сталися дві автопригоди, під час яких один з учасників залишив місце ДТП. При цьому в обох випадках громадяни не повідомляли до поліції про подію.

Так, суботнього ранку до поліції надійшло повідомлення від КП «Міськсвітло», що на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Хлібопекарської пошкоджений світлофорний об’єкт. Є інформація, що пошкодження відбулося в наслідок наїзду транспортного засобу.

Перевіряючи інформацію, патрульні поліцейські з’ясували, що на цьому перехресті напередодні вночі дійсно сталася ДТП – автомобіль Chevrolet Nubira

пошкодив стійку світлофора. Водій не повідомив про пригоду до поліції та поїхав з місця ДТП.

Поліцейські встановили власника та місце знаходження транспортного засобу. Під час огляду авто інспектори виявили механічні пошкодження характерні для дорожньо-транспортної пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині водій автівки загинув внаслідок зіткнення з деревом

З’ясувалося, що за кермом під час автопригоди перебував 25-річний чернігівець. Чоловік не заперечував цього факту, а також підтвердив, що поїхав з місця пригоди.

Наступний випадок трапився того ж дня на вулиці Загородній. Власник Opel Zafira повідомив до поліції, що припаркував авто біля подвір’я та зайшов у будинок у справах. Коли повернувся, побачив пошкодження на авто з лівого боку. На його думку, до ДТП може бути причетний автомобіль, що вивозить сміття, який нещодавно проїжджав повз.

В результаті розшукових дій екіпаж патрульної поліції виявив вантажний автомобіль ЗІЛ, який використовується для вивезення побутового сміття. На авто знайшли сліди від ДТП, а 35-річний водій сміттєвоза підтвердив, що зачепив припаркований Opel і свідомо поїхав з місця пригоди.

В обох випадках охоронці порядку склали на водіїв, що причетні до ДТП і залишили місця автопригоди, адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Посвідчення водія вилучені до рішення суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button