Кримінал

Патрульні виявили двох неповнолітніх «художників», які розмалювали зупинку

Проїжджаючи вулицею Глібова, 15 серпня близько другої ночі, екіпаж патрульної поліції звернув увагу на двох хлопців, які фотографувалися на тлі зупинкового комплексу громадського транспорту. Поліцейські зупинили службовий автомобіль і підійшли ближче.

Про це на своїй сторінці у Facebook написали Патрульна поліція Чернігова.

Виявилося, що новенька зупинка розмальована фарбою. Напис був настільки свіжим, що фарба навіть не встигла висохнути. Молоді люди переконували патрульних, що не мають жодного стосунку до цього, що вони просто вийшли подихати свіжим повітрям. Не змогли хлопці пояснити лише двох речей: чому їхні руки та шорти вимазані фарбою і чому ця фарба того ж кольору, що й напис на склі зупинки.

Хлопці зізналися, що розмалювали зупинку. Встановлюючи дані, правоохоронці з’ясували, що обидва «художники» неповнолітні: одному 17 років, другому – 16. Менший за віком приїхав у гості до старшого з Чернівецької області.

За деякий час на місце приїхала мати одного з хлопців і співробітник ювенальної превенції Чернігівського відділу поліції. Після того, як за ініціативи матері з зупинки був повністю змитий напис, усіх учасників інциденту доставили до Чернігівського відділу поліції.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. За все обмальоване по місту б заплатили батьки — було б круто! Не треба ніякого покарання крім копійкою батьків. Тисяч 30 заплатили за синочка і, я вважаю , відбило б бажання малювати на зупинках

Back to top button