Кримінал

Патрульні виявили факт імовірно незаконної торгівлі підакцизними товарами у Чернігові (Фото)

Сьогодні патрульні поліцейські отримали інформацію, що в одному із складських приміщень міста ведеться торгівля підакцизними товарами: алкогольними напоями та тютюновими виробами. Продукція не має акцизних марок, що може вказувати на її незаконне походження.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

За вказаною адресою одразу направили кілька патрульних екіпажів, екіпажі роти тактико-оперативного реагування та відділення тактичної підтримки патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліцейські викрили групу інтернет-шахраїв, які продавали неіснуючі автозапчастини (Фото)

Поліцейські виявили у приміщенні чималу кількість пляшок та пластикових ємностей із спиртовмісною рідиною невідомого походження. На пляшках та коробках були етикетки з назвами відомих брендів. Також у приміщенні виявили коробки з тютюновими виробами, розфасованими в окремі пачки та блоки.

Жодних документів про походження продукції реалізатор не зміг надати. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Поряд із складським приміщенням охоронці порядку виявили транспортний засіб, з якого також велася торгівля підакцизними товарами без належних документів.

За попередньою оцінкою сума вилученого товару склала понад 260 000 гривень. Поліція проводить перевірку та з’ясовує всі обставини.

Нагадаємо, що на Чернігівщині чоловік випадково підстрелив свого товариша.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button