Кримінал

Патрульні виявили у неповнолітнього розшукуваний телефон

19 січня близько першої ночі на лінію «102» надійшла інформація, що на вулиці Мстиславській біля однієї з багатоповерхівок чутно звуки, схожі на постріли. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні почали обстежувати територію та навколишні будинки. В одному з під’їздів правоохоронці виявили чотирьох молодих людей: двох дівчат та двох хлопців.

Про на своїй сторінці у Facebook повідомила патрульна поліція Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині 20-річний хлопець викрав 12 тисяч.

Під час спілкування всі четверо стверджували, що пострілів і взагалі жодного шуму не чули. Але хлопці поводилися досить підозріло, ніби щось недоговорювали. Коли поліцейські звернули на це увагу, вони зізналися, що розбили скло.

Під час поверхневого огляду в одного з хлопців був виявлений мобільний телефон – після перевірки за IMEI-номером виявилося, що він значиться в поліцейській базі, як викрадений.

Коли патрульні стали встановлювати дані молодих людей, з’ясувалося, що всі вони неповнолітні. Всіх чотирьох патрульні доставили до Чернігівського відділу поліції, туди ж були викликані і їхні батьки. Після бесіди зі співробітником ювенальної превенції трьох неповнолітніх батьки забрали додому, а хлопець, у якого виявили телефон, разом із батьками залишився спілкуватися зі слідчим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абсурдна крадіжка: злодій викрав металопластикове вікно.

Ще статті по темі

Back to top button