Кримінал

Патрульні затримали чернігівців, що можуть бути причетними до крадіжки з авто (Фото)

Вчора, близько 6-ї години, на лінію 102 надійшла інформація, що в мікрорайоні ЗАЗ у дворі між багатоповерховими будинками двоє невідомих заглядають до салонів припаркованих авто. На думку заявника, така поведінка підозріла. Також чоловік надав опис невідомих. На місце направили один з екіпажів патрульної поліції.

Під’їжджаючи до зазначеної адреси, на зустріч поліцейським виїхав легковик Volkswagen. Було видно, що в салоні двоє чоловіків, які чомусь одразу заметушилися, побачивши патрульний автомобіль. Інспектори вирішили поспілкуватися з громадянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство поліцейського на Масанах: з’явилося ще одне відео тієї ночі (Відео)

З’ясувалося, що водій і пасажир — чернігівці, першому 23 роки, другому — 27. Обидва помітно нервували і плутано відповідали на запитання.

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» інспектори провели поверхневий огляд громадян та транспортного засобу. В салоні авто виявили CD-програвач та акумулятор. Походження предметів ані водій, ані пасажир пояснити не змогли. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Поки тривали огляд і оформлення на місці події, поліцейські встановили авто, з якого були викрадені речі, а також їхнього власника. Програвач і акумулятор зникли з припаркованого неподалік мікроавтобуса.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button