Кримінал

Під час комендантської години патрульні затримали чернігівця із наркотиками

Сьогодні вночі під час дії комендантської години на проспекті Перемоги екіпаж патрульної поліції звернув увагу на невідомого громадянина. Чоловік, побачивши поліцейське авто, швидко сів на велосипед та поїхав у двір найближчого будинку, який не освітлювався.

За короткий час поліцейські наздогнали велосипедиста та зупинили його. Невідомим виявився 36-річний житель обласного центра. Чоловік не зміг пояснити, чому він під час комендантської години не вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура займеться питаннями вирубки дерев у Ялівщині

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у громадянина паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на коноплі.

Ще один факт виявлення імовірно наркотичної речовини стався вчора вдень. Прибувши на виклик про домашнє насильство, патрульні поліцейські виявили у 47-річного чернігівця пакунок з речовиною, схожою на коноплі. Він же, відповідно до повідомлення, був і кривдником.

В обох випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу. За вчинення домашнього насильства на чоловіка склали ще й адміністративні матеріали за відповідною статтею КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button